Vastgoedadministratie uitbesteden bij BK-solutions

Het uitbesteden van vastgoedadministratie is een slimme keuze voor vastgoedeigenaren die hun tijd en energie willen besparen en tegelijkertijd de zekerheid willen dat hun vastgoed professioneel en efficiënt wordt beheerd.

Het vastgoedteam van BK-solutions biedt uitgebreide vastgoedadministratiediensten, volledig afgestemd op de behoeften van de eigenaar en gericht op maximale rendement en zorgeloos beheer.

Waarom kiezen voor BK-solutions?

Bij BK-solutions begrijpen we dat vastgoedbeheer veel meer is dan alleen het innen van huur. Ons ervaren team zorgt ervoor dat alle administratieve, financiële en juridische aspecten van uw vastgoed naadloos worden beheerd, waardoor u zich kunt richten op andere zaken.

Onze vastgoedadministratie

BK-solutions biedt een breed scala aan vastgoedadministratiediensten, volledig afgestemd op de behoeften van onze klanten. Of het nu gaat om het beheren van huurbetalingen, het doorvoeren van huurverhogingen of het behandelen van juridische zaken, ons ervaren team zorgt voor een efficiënte en zorgeloze afhandeling van al uw vastgoedadministratie.

Onze Diensten:

  • Maandelijkse huurfacturen versturen: Wij zorgen ervoor dat huurders hun huur op tijd ontvangen en dat dit op een duidelijke en professionele manier wordt afgehandeld.
  • Automatische incassering van huur: Huurincasso gebeurt via automatische incasso, wat de efficiëntie verhoogt en tijd bespaart voor zowel de huurder als de verhuurder.
  • Jaarlijkse indexering van de huur: Wij zorgen ervoor dat de huur jaarlijks wordt geïndexeerd volgens de geldende wetgeving en afspraken.
  • Huurverhoging doorvoeren: Conform de huurovereenkomst voeren wij huurverhogingen op een correcte en tijdige manier door.
  • Doorbelasting van gemeentelijke belastingen: Eventuele gemeentelijke belastingen worden door ons correct aan de huurders doorbelast.
  • Maandelijkse controle van huurbetalingen: Wij controleren maandelijks de binnengekomen betalingen om eventuele achterstanden vroegtijdig op te sporen.
  • Versturen van herinneringen en aanmaningen: Indien een huurder in gebreke blijft, sturen wij eerst herinneringen en zo nodig aanmaningen.
  • Behandelen van incassozaken: Wanneer huurders niet betalen, nemen wij de incasso in behandeling, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het innen van achterstallige huur.
  • Opstellen van eindafrekeningen: Aan het einde van de huurperiode stellen wij een nauwkeurige eindafrekening op voor leveringen en diensten.
  • Huurcommissiezaken: Wij vertegenwoordigen u in zaken die voor de huurcommissie komen.
  • Contractbeheer: Van aktes van indeplaatsstelling tot allonges van lopende huurovereenkomsten, wij houden alle contractuele zaken up-to-date.
  • Retourneren van waarborgsommen: Na de huurperiode zorgen wij voor de teruggave van de waarborgsom, met verrekening van eventuele inhoudingen.
  • Periodieke verslaglegging: Wij geven periodiek inzichtelijke rapportages aan de eigenaar over de staat van de vastgoedadministratie.

Transparantie en efficiëntie

Bij BK-solutions hechten we veel waarde aan transparantie. U ontvangt periodiek gedetailleerde rapporten over de financiële status van uw vastgoed, de betalingen van huurders en eventuele openstaande posten. Op deze manier houdt u altijd de vinger aan de pols zonder dat u zelf actief betrokken hoeft te zijn.

Voor wie?

Onze diensten zijn ideaal voor vastgoedeigenaren en beleggers die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun vastgoedadministratie. Of u nu één pand verhuurt of een uitgebreide vastgoedportefeuille beheert, wij passen onze diensten aan op uw specifieke wensen en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Contact met de vastgoedafdeling

Wilt u meer weten over de voordelen van vastgoedadministratie uitbesteden aan BK-solutions? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het beheer van uw vastgoed.

Jan Jan

Een adviseur spreken?

Maak eenvoudig een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.Afspraak maken

Over BK solutions: alles keurig opgelost op administratief gebied. Alle administratieve oplossingen van onze grondleggers Leon Brandsma en Jan Cornelis Klijn zijn gebundeld in de naam Brandsma Klijn solutions (BK solutions), een veelzijdig administratiekantoor met personeelsdiensten in Noord-Nederland.